Testimoni Vitamin C Untuk Kulit Cantik

Vitamin C untuk kulit sihat dan cantik sememangnya tidak dapat disangkal lagi. Bermacam-macam kajian telah dibuat yang menunjukkan keberkesanan Vitamin C untuk kesihatan dan kecantikan kulit. Tapi awas, jenama yang anda pilih sangat penting kerana tak semua Vitamin di pasaran adalah dari sumber yang 100% semulajadi. Berikut saya kongsi 5 cara Vitamin C bertindak terhadap kulit:

  1. Teknologi Sustained Release membolehkan ia dilepaskan secara perlahan (100mg setiap jam) sekaligus memastikan tubuh mendapat bekalan Vitamin C secara berterusan.
  2. Membantu penghasilan kolagen. Kolagen sangat penting untuk menganjal dan meremajakan kulit, selain membantu mencerahkan.
  3. Membantu memudarkan bintik hitam.
  4. Melindungi kulit daripada kerosakan akibat terdedah kepada sinaran UV.
  5. Melembutkan dan menjadikan kulit lebih halus kerana kandungan kolagen yang mencukupi.

Di sini saya sertakan 25 testimoni Vitamin C untuk kulit cantik secara semulajadi dengan menggunakan jenama yang 100% semulajadi, selamat dan berkesan.

Testimoni 1 – Vitamin C Dalam Set Cantik Shaklee

3 tahun konsisten dengan Set Cantik dan Set Resdung, akhirnya membuahkan hasil. Biar lambat asalkan selamat dan kulit kekal sihat.

Testimoni 2 – Vitamin C Dalam Set Cantik Shaklee

Masalah kulit yang teruk memaksa beliau untuk tak putus asa mencari produk yang sesuai. Konsisten selam hampir 1 tahun dengan hasil yang sangat hebat.

Hasil yang sangat menakjubkan.

Testimoni 3 – Vitamin C Untuk Pudarkan Jerawat

Hasil setelah 3 minggu mengamalkan Vitamin C, parut jerawat semakin pudar. Hanya amalkan Vitamin C untuk kulit cantik dan hilangkan parut di wajah.

Parut jerawat pudar.

Testimoni 4 – Vitamin C Untuk Kulit Berjerawat

ESP membantu pembinaan kulit baru manakala Vitamin C yang mengandungi bioflavonoids melawan bakteria penyebab si jerawat.

Parut jerawat pudar.

Testimoni 5 – Vitamin C Untuk Kulit Cantik

Tak perlu make up, hanya konsisten setiap hari vitamin C untuk kulit cantik.

Testimoni 6 – Vitamin C Pudarkan Parut Jerawat

Eh, lelaki pun makan Vitamin C? Ya, vitamin C sesuai untuk semua golongan baik lelaki atau wanita. Parut jerawat hilang dengan hanya mengamalkan Vitamin C setiap hari.

Vitamin C sesuai untuk kesihatan kulit lelaki.

Testimoni 7 – Vitamin C Untuk Kulit Cantik

Vitamin C untuk kulit cantik, cerah dan flawless – dengan syarat wajib konsisten setiap hari.

Testimoni 8 – Vitamin C Untuk Kulit Cantik dan Sihat

Konsisten selama 3 tahun, kulit kelihatan lebih cerah dan sihat, walaupun tanpa sebarang make up.

Kulit lebih sihat dengan Vitamin C.

Testimoni 9 – Vitamin C Untuk Kulit Cantik dan Sihat

Tiada lagi kulit kusam, kulit kelihatan lebih cerah dan sihat, parut jerawat juga semakin pudar. Juga kelihatan lebih muda dari sebelumnya.

Testimoni 10 – Vitamin C Untuk Kulit Cantik dan Sihat, Bebas Jerawat

Asal kulit berjerawat teruk dan kusam. Mula amalkan Vitamin C dan Alfalfa untuk kurangkan jerawat, kemudian ditambah Vitamin E untuk hilangkan parut jerawat pula. Step by step, akhirnya berjaya mendapatkan kulit yang cantik dan sihat. Sekarang, beliau rasa keyakinan diri lebih tinggi.

Testimoni 11 – Vitamin C Untuk Hilangkan Jerawat

Untuk mereka yang sering didatangi jerawat pasir di sekitar dahi, Vitamin C membantu membantutkan pertumbuhan jerawat tersebut. Dalam masa yang sama, sistem imun bertambah kuat terhadap demam, batuk dan selsema.

Testimoni 12 – Vitamin C Untuk Kulit Lembut dan Gebu

Konsisten selama 2 tahun, kesannya menakjubkan! Puan Suzie mempunyai kulit berminyak dan berjerawat. Beliau sedar bahawa nak dapat kulit yang sihat perlukan rawatan dari dalam. Maka beliau pilih untuk cuba set cantik yang mengandungi Vitamin C, Vitamin E dan ESP. Hasilnya, kulit yang bersih, lembut, gebu dan bebas jerawat.

Testimoni 13 – Vitamin C Untuk Kulit Licin dan Cerah

Jalan tar kat dahi dah beransur pulih! Ini pengalaman beliau yang dah jemu mencuba macam-macam produk untuk hilangkan jerawat. Boleh lihat perbezaan sebelum dan selepas pengambilan Vitamin C. Kulit semakin licin, cerah dan bebas jerawat.

Testimoni 14 – Vitamin C Untuk Kulit Cantik dan Sihat

Tiada lagi kulit kusam, kulit kelihatan lebih cerah dan sihat, kulit muka lembut dan jerawat pasir makin hilang. Yang penting, kena sabar katanya barulah hasilnya manis 🙂

Testimoni 15 – Vitamin C Untuk Kulit Cantik dan Sihat

Hanya 2 bulan konsisten dengan Vitamin C, Vitamin B kulit muka dah kurang jerawat dan kurang berminyak. Wajah nampak lebih berseri.

Testimoni 16 – Vitamin C Untuk Kulit Cantik dan Sihat

Dalam masa kurang setahun, masalah alahan, jerawat dan kulit sensitif beliau dapat diatasi. Vitamin C adalah vitamin wajib yang perlu ada untuk membantu mengurangkan radang dan meningkatkan imun yang menjadi punca jerawat.

Testimoni 17 – Vitamin C Untuk Kulit Bebas Jerawat

Hanya konsisten Vitamin C selama 2 bulan, kulit makin bersih dan jerawat makin berkurangan.

Testimoni 18 – Vitamin C Untuk Kulit Cantik dan Sihat

Tiada lagi kulit kusam, kulit kelihatan lebih cerah dan sihat, parut jerawat juga semakin pudar. Juga kelihatan lebih muda dari sebelumnya.

Testimoni 19 – Vitamin C Untuk Kulit Cantik, Sihat dan Glowing

Tiada lagi selulit, kulit pecah, gelap dan muka semakin glowing dengan hanya Vitamin C dan ESP. Malahan, wajah kelihatan muda remaja.

Testimoni 20 – Vitamin C Untuk Kulit Cantik dan Sihat

Berbeza sungguh keadaan wajah sebelum dan selepas mengamalkan Vitamin C dan vitamin lain untuk kulitnya. Sekarang tak risau lagi dengan jerawat dan kulit kusam.

Testimoni 21 – Vitamin C Rahsia Awet Muda

3 tahun mengamalkan vitamin C, Vitamin B dan ESP merupakan rahsia awet muda bagi beliau. Yakin dengan apa yang diamalkan, beliau kini kelihatan jauh lebih muda dari usia sebenar.

Testimoni 22 – Vitamin C Untuk Kulit Cantik dan Sihat

Juga mengamalkan Vitamin C, Vitamin B dan ESP tiada lagi kulit kusam, kulit kelihatan lebih cerah dan sihat. Juga kelihatan lebih muda dari sebelumnya.

Testimoni 23 – Vitamin C Untuk Kulit Cantik dan Sihat

Vitamin C untuk kulit sihat dan cantik, bersama dengan Vitamin lain, bergantung kepada jenis masalah kulit yang dihadapi. Apa pun, Vitamin C adalah wajib untuk memperbaiki sel kulit dari dalam.

Testimoni 24 – Vitamin C Untuk Hilangkan Parut Chicken Pox

Chicken pox di usia dewasa sememangnya merungsingkan apatah lagi berdepan dengan kesan parut yang ketara. Hanya menurut sahaja saranan isteri beliau untuk mencuba, kini parut chicken pox hampir hilang sepenuhnya! Bukti yang sangat jelas bahawa Vitamin C membantu mendapatkan kembali kulit yang sihat dan cantik.

Testimoni 25 – Vitamin C Untuk Kulit Cantik dan Sihat, Tanpa Mekap

Bercita-cita tidak mahu memakai mekap ketika keluar dari rumah membuatkan beliau konsisten dengan Vitamin C setiap hari. Ternyata Vitamin C membantu kulit kelihatan lebih segar dan sihat tanpa perlu memakai mekap.

Kulit sihat dan cantik bukan lagi mimpi. Anda mampu memilikinya. Lagi cepat anda bertindak, lagi cepat hasilnya boleh dilihat. Dapatkan Vitamin C Shaklee bersama dengan konsultansi dan tips-tips special untuk penjagaan kulit yang betul dari saya.

HUBUNGI SAYA SEKARANG!

016-3334945 – SAFIAH ADIBAH

PENGEDAR SHAKLEE SAH KLANG, SHAH ALAM & IPOH.

Leave a Reply